Parkování

V době, kdy žil Ladermon, se jezdilo na koních. Auta neznali, a to je také důvod, proč je parkování na LT 2022 problém, se kterým se ale společně nějak vypořádáme 😊

P-1 

Parkovací pruh na okraji Svatého Kopečka podél silnice směr Radíkov. Bezpečné, nejméně „problémové“ a bezplatné parkování. Jednoznačně preferujeme a doporučujeme. Vzdálenost do místa startu ale cca 1,7 km. V zázemí závodu jsou však šatny, úschovna věcí…, proto není problém si vzít věci s sebou a uložit na Chatě pod Věží (start/cíl), budeme na to připraveni.

P-2

Parkoviště dole v Radíkově má jen pár míst, v samotné obci je minimum možností, kde parkovat (zákazy…), proto prosím raději počítejte, že zde NEZAPARKUJETE. A pokud se vám to i podaří, parkujte podle pravidel silničního provozu (jinak tady hrozí pokuty).

P-3

Parkování nahoře ve Fortu – po domluvě s provozovatelem bude opět možné, ALE kapacita je omezená (nezaparkují tady všichni!) a je zpoplatněné částkou 30,- Kč. Parkuje se na vlastní nebezpečí. Pokud se rozhodnete pro toto místo, pak souhlasíte s tím, že organizátor závodu nenese žádnou odpovědnost za případnou škodu (místy je tady zúžený profil, nezpevněný terén apod.). Prosím, připravte si nejlépe přesnou částku 30 Kč.

P-4

Parkování u MHD zastávky Sv. Kopeček ZOO (bezplatné), odtud lze do Radíkova opět dojít pěšky (cca 2 km až na Věž) nebo dojet linkou č. 11 (MHD) do Radíkova (odjezd 8:09 hod. nebo 8:49 hod.) a nahoru vyjít po svých (cca 8 min. chůze).

NEPARKUJTE na příjezdové komunikaci z Radíkova směr nahoru na Věž nebo přilehlých lesních cestách, popř. zelené ploše – je to o pokutu!

Budeme se snažit parkování koordinovat, nicméně prosíme:

vyjeďte s dostatečným předstihem,

buďte k sobě i našim lidem ohleduplní a trpěliví.

Generální partner Ladermon trail 2024:

Hlavní partneři Ladermon trail 2024:

salming

salming

keestrack

keestrack

konska mast

konska mast

tvaruzka
algraf

Partneři závodu Ladermon trail 2024:

DĚKUJEME